Nelpon kita +86-18606624125

Napa PILIH KAMI?

Piranti Produksi

Mesin Flocking, Mesin Punching, Mesin Punching, Mesin Laserâ € ¦

rincian â – ¶

Pasar Produksi

Saben taun kita ngekspor luwih saka siji milyar dolar, pelanggan utama ing Eropa, Amerika lan Asia.

rincian â – ¶

Layanan Kita

ngalami kontrol kualitas lan pangiriman tepat waktu, lan ningkatake mupangat bebarengan

rincian â – ¶

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Ningbo Show-Well Factory

Ningbo Show-Well Factory didegake ing taun 1998, kita duwe pabrik dhewe lan iki dununge ana ing Ningbo Zhejiang. Kita duwe luwih saka 1000 area pabrik meter persegi, uga duwe alas pring dhewe. Saben taun kita ngekspor luwih saka siji milyar dolar, pelanggan utama ing Eropa, Amerika lan Asia. Saiki kita nggawe produk sikat untu, flos gigi, swab katun bambu € ¦

Ningbo Show-Well Factory mapan ing kutha plabuhan, Ningbo, seneng transportasi sing kepenak banget. Kita ngrancang lan ngasilake macem-macem produk pring, kayata sikat untu, bambu, katun bambu, lan milih kita bakal mbantu sampeyan urip eko sing luwih berkelanjutan. Kita wis nggawe hubungan bisnis karo pelanggan profesional ing Amerika Utara, Eropa , Australia lan Asia. Kita terus nyekel konsep operasional- "Tulus, pengabdian, kreativitas, inovasi", njupuk dalan pangembangan profitabilitas kanthi pandhuan manajemen ilmiah, kepuasan pelanggan, lan kualitas paling dhuwur. Kita terus nyekel konsep "Kualitas urip, para pelanggan luwih dhisik", lan ngarep-arep bisa maju bareng karo para klien. Teknik canggih, gaya kerja sing tepat lan dalan pangembangan profitabilitas kualitas mesthekake manawa proses kita, wiwit saka saham lan pabrik sing adol, bisa digunakake kanthi efisien.